חברת אומגה מתמחה בתכנון ויצור מסחטות מיצים איכותיות מכל הסוגים בהתאם לצרכי הלקוח.

  • מסחטת מיץ סחיטה איטית אומגה

הרשמה לסדנת מיצים ושייקים ללא תשלום

מלאו את הפרטים שלכם כאן למטה ונחזור אליכם בהקדם עם פרטים נוספים

מסחטת מיצים איטית ורטיקלית אומגה

מסחטת מיצים אומגה  VSJ843

Omega VSJ843 היא מסחטה ורטיקלית הפועלת במנגנון סחיטה איטי. זוהי המסחטה המתקדמת ביותר של חברת אומגה ואחת מהמסחטות הטובות ביותר המיוצרות כיום בעולם, עם יעילות סחיטה מירבית ותוצאות שמדברות בעד עצמן – מיץ צלול במיוחד ועשיר בערכים תזונתיים גבוהים מאוד, הודות למנגנון הסחיטה האיטית.

מסחטת מיצים עם טכנולוגיה מתקדמת

במסחטה החדשה מבית אומגה, Omega VSJ843,  עיצוב ייחודי בעל מבנה פונקציונלי משולבים יחד כך שמתקבלת מסחטה טובה הרבה יותר מכל קודמותיה, שמפיקה מיץ בריא ומזין יותר מאי פעם. המסחטה מעוצבת במבנה ורטיקלי צר, כך שהיא תופסת פחות מקום על משטח העבודה במטבח, יותר ממסחטות ורטיקליות מתחרות.

מסחטת Omega VSJ843 מסוגלת לסחוט ביעילות רבה מיצים מירקות, פירות, מזונות על כגון עלים ירוקים – קייל, עשב חיטה וכן להפיק תחליפי חלב מאגוזים, שקדים ופולי סויה.

במסחטה החדשה של חברת אומגה קיימים מספר פיתוחים ייחודיים:

  • בורג סחיטה בעל להב כפול מאפשר סחיטה טובה הרבה יותר ויעילה יותר של המזונות, כך שמתקבל ניצול מירבי של המיץ בפירות, בירקות ובעלים הירוקים המוזנים לתוך המסחטה.
  • מערכת ניקוי-עצמישל המסננת, לשמירה על אורך חיים ארוך יותר של המסננת ומקצרת את תהליך הניקוי של המכשיר בתום הכנת המיץ.
  • מנגנון סחיטה איטית במהירות 43 סל"ד בלבד – סחיטה עדינה במיוחד לשמירה על ערכים תזונתיים גבוהים מאוד והארכה של אורך חיי המדף של המיץ.

מיץ טבעי עשיר בערכים תזונתיים

מהירות הסחיטה של אומגה Omega VSJ843 מגיעה ל- 43 סל"ד בלבד, סחיטה במהירות איטית ועדינה במיוחד לשמירה מקסימלית וטובה מאי פעם על הערכים התזונתיים של הפירות והירקות – במהירות סיבוב כזו אין חימום של המיץ וכן נמנע באוםפן מקסימלי חימצון של המינרלים הויטמינים והאנזימים, כך שמתקבל מיץ עשיר במיוחד בערכים תזונתיים ובעל חיי מדף ארוכים יותר.

ניצולת סחיטה מקסימלית

כמו בשאר המסחטות הורטיקליות מבית אומגה, גם במסחטה Omega VSJ843, המבנה הייחודי של קערת הסחיטה תורם לקבלת מיץ צלול במיוחד, ללא סיבים במיץ. אין צורך בסינון חוזר של המיץ מכיוון שהוא מתקבל מלכתחילה ברמת צלילות גבוהה במיוחד. במהלך הסחיטה קיימת הפרדה אוטומטית של מוצקי הירקות והסיבים מהמיץ עצמו.