גלידת וניל

מגוון גלידות טבעוניות!

  • גלידת וניל

16 בפברואר 2016

6 דקות
טבעוני

מתכון לגלידת וניל

מצרכים:

1/2 כוס קשיו

14 תמרים קטנים

2 מקלות וניל

2 כפות שטוחות שמן קוקוס

קורט מלח

3 כוסות (960 מ"ל) קוביות קרח

אופן ההכנה:

פרסו את מקלות הווניל הוציאו את הבשר והשרו הכל ביחד בחצי כוס מים. לאחר כ 5 דקות יש לסנן החוצה את המקלות ולהוסיף למיכל הויטמיקס.
הניחו את שאר המרכיבים, במיכל ויטמיקס וסגרו את המכסה.
הפעילו את המכשיר והגבירו את המהירות למצב Variable 10 ואז למצב High.
ערבלו למשך כ-1 דקה עד למרקם חלק, השתמשו בדחפן כדי ללחוץ את הרכיבים כנגד להבי המכשיר.
הוסיפו את הקרח והפעילו שוב למצב High דחסו את הקרח לתוך הקרם.
מתכון הגלידה מחייב בלנדר המסוגל לרסק קרח ועדיף מאוד שיהיה לו מוט דחיפה רחב. בבלנדר רגיל הגלידה שתתקבל תהיה נוזלית.
דבר הנטורופתית שירי מזור מבית אופק חדש: גלידת וניל ללא שום מרכיב מן החי מתאימה לטבעונים, וטובה לילדים או למבוגרים הרגישים.