גלידת פטל

מגוון גלידות טבעוניות!

  • גלידת פטל

3 בפברואר 2016

1 דקה
טבעוני

מתכון לגלידת פטל

מצרכים:

1/2 כוס קשיו

כף שמן קוקוס איכותי

6-8 תמרים קטנות

1/3 כוס מים

קורט מלח

125 גר' פטל קפוא

מגש קוביות קרח (כוס וחצי מים לפני הקפאה)

אופן ההכנה:

הכניסו את קשיו, מים, שמן קוקוס, קורט מלח ותמרים למיכל של הויטמיקס וסיגרו את המכסה.
בחרו באפשרות Variable 1  והפעילו את הויטמיקס.
הגבירו את המהירות ל Variable 10 ואז מיד למצב High.
ערבלו למשך כדקה או עד לקבלת מרקם חלק כמו שמנת.
הוסיפו פטל קפוא וקרח, סיגרו את המכסה של הויטמיקס והכניסו את הדוחפן דרך פתח המכסה.
בחרו באפשרות Variable 1  והפעילו את הויטמיקס.
הגבירו את המהירות ל- Variable 10 ואז הדרגתית  למצבHigh  ומיד התחילו לדחוף את הקרח פנימה  עם הדוחפן למשך כ- 20 – 30 שניות, יש להקפיד לא לטחון את הגלידה יותר מדי זמן, על מנת שתשאר קפואה ובמרקם חלק.

בתאבון!