מיץ גזר סלרי ברוקולי ואגס

מגוון מתכוני מיצים מפירות וירקות

  • מיץ גזר סלרי ברוקולי ואגס

1 באוגוסט 2016

5 דקות
טבעוני

להכנת 2 כוסות מיץ:

מצרכים:

2-3 גזרים

1 גבעול סלרי חתוך לרצועות של 4 -5 ס"מ

ברוקולי (כ-300 גר')

אגס

 

אופן ההכנה:

  1. יש לשטוף היטב את כל המרכיבים במים
  2. לחתוך את הקצוות של הגזרים והאגסים
  3. להקפיד שהסלרי יהיה חתוך לרצועות (הסלרי סיבי ועל כן נוטה להיכרך סביב סליל המסחטה איטית במידה ולא חותכים אותו כהלכה לפי השימוש).
  4. את הגזרים יש להכניס אחד אחרי השני או לשלב את המרכיבים השונים בכדי להקל על פעולת המסחטה.
  5. מומלץ לסחוט בעזרת מסחטת מיצים קשים, רכים ועלים ירוקים כאחד.