מיץ מנגו טרופי

מגוון מתכוני מיצים מפירות וירקות

  • מיץ מנגו טרופי

31 ביולי 2016

5 דקות
טבעוני

מיץ מנגו קיצי

מצרכים עבור 2 כוסות

מצרכים:

2 מנגו בשלים (כ-650 גר')

פלח אננס (כ- 120 גר')

1 אפרסק או נקטרינה (כ 200 גר')

1/4 מלון (כ 400 גר')

 

אופן ההכנה:

  1. לשטוף היטב את כל המצרכים
  2. להסיר את גלעיני המנגו והאפרסק
  3. לחתוך את הפירות לגודל המתאים לפתח המסחטה
  4. להזין את הפרות בפתח מסחטת המיצים
  5. להגיש קר

לרווייה!