מיונז בהכנה ביתית

מגוון ממרחים טעימים וקלים להכנה

  • מיונז בהכנה ביתית

4 בפברואר 2016

2 דקות

מתכון למיונז בהכנה ביתית

מצרכים:

3 ביצים מפוסטרות או ¾  כוסות (180 מ"ל) תחליפי ביצה
¼1 כפות חרדל מיובש
כפית מלח
¼  כוס (60 מ"ל) מיץ לימון
¾  1 כוסות (420 מ"ל) שמן קנולה
הניחו לרכיבים להתחמם לטמפרטורת החדר לפני השימוש.

אופן ההכנה:

הניחו את תחליף הביצים, החרדל, המלח ומיץ הלימון במיכל ויטמיקס לפי הסדר בו הם רשומים וסגרו את המכסה.
בחרו באפשרות Variable 1. הפעילו את המכשיר והגבירו את המהירות למצב Variable 10 ואז למצב High.
בזמן שהמכשיר עובד, הסירו את המכסה הקטן ומזגו דרכו באיטיות את השמן בקצב איטי וקבוע, עד שתסיימו את השמן והבלילה תסמיך (כ-60 שניות).
עצרו את המכשיר וערבבו פנימה שמן שצף מעל הבלילה.
קררו במיכל נפרד והשתמשו במיונז בתוך 2-4 שבועות..
את המתכון ניתן להכין גם בבלנדר רגיל ויש העושים זאת דווקא במיקסר. אבל אנחנו לא ניסינו, אין לנו שמץ איך זה ייצא
למה להכין מיונז בבית– השאלה היא למה לקנות….