ספגטי ברוטב פסטו

מגוון ממרחים טעימים וקלים להכנה

  • ספגטי ברוטב פסטו

15 בפברואר 2016

טבעוני

מתכון לספגטי ברוטב פסטו

3-4 מנות

מצרכים לרוטב:

חצי כוס צנוברים

1/2 כוס שמן זית

חבילה של בזיליקום

קורט מלח אטלנטי

אורגנו

טימין טרי

מצרכים לספגטי:

2 זוקיני קטן עד בינוני

הכנת הזוקיני:

יש לפרוס את הזוקיני באמצעות ספירלייזר.

הכנת הרוטב:

מסננים את הצנוברים המושרים, שמים בבלנדר ויטמיקס, מוסיפים מים נקיים עד הקו המכסה את הצנוברים, מוסיפים את כף אגוזי הברזיל הטחונים ואת המלח.
מפעילים את הבלנדר על High ומהירות 10 למשך כ- 30 שניות, לעבוד חזק ומהר עם המוט לקבלת מרקם חלק.
להוסיף את הפסטו לספגטי ומפזרים תבלינים נוספים לפי הטעם.