רסק תפוחי עץ וגויאבה

מגוון ממרחים טעימים וקלים להכנה

  • רסק תפוחי עץ וגויאבה

4 בפברואר 2016

5 דקות
טבעוני

מתכון לרסק תפוחי עץ וגויאבה

מצרכים:

4-6 גויאבות שטופות וחתוכות לקוביות גדולות

כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

2-3 תפוחי עץ גדולים

2-3 כפות סירופ מייפל או ממתיק טבעי אחר

אופן ההכנה:

הכניסו את קוביות הגויאבה לבלנדר ויטמיקס, תוסיפו מיץ תפוזים וסיגרו את מכסה.
בחרו באפשרות Variable 1, סיגרו את המכסה, הפעילו את הויטמיקס, הגבירו את המהירות ל 10 Variable ואז מיד למצב High. ערבלו למשך 10 שניות ועצרו. סננו את הבלילה דרך מסננת לא סמיכה מדי.
לאחר מכן החזירו את הבלילה לקנקן של הויטמיקס, הוסיפו את תפוחי העץ והממתיק וסיגרו את המכסה.
בחרו באפשרות Variable 1, הפעילו את הבלנדר ויטמיקס, הגבירו את המהירות ל Variable 10 ואז מיד למצב High. ערבלו למשך 15 שניות.

הרסק מוכן!
בתאבון!

המלצה: תגישו את הרסק קר בכוסיות זכוכית ומקושט בקינמון טחון טרי.