מתכון קייק פופס ללא גלוטן

מבחר מתכונים בריאים, עשירים ומגוונים.

  • מתכון קייק פופס ללא גלוטן

27 באפריל 2017

מתכון לקייק פופס טבעוני וללא גלוטן

להכנת 40 קייק פופס

מצרכים:

10 תמרים מגולענים
2 כפות שמן קוקוס
1.5 כוסות מיץ תפוזים / חלב שקדים / מים
1 כוס קמח אורז מלא
4 כפות אבקת קקאו
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום
1/2 כוס קוקוס טחון

איך מכינים?

שלב 1 : מכניסים את התמרים לויטמיקס, מוסיפים את השמן ומיץ תפוזים ומערבבים עד
קבלת עיסה חלקה.
שלב 2 : מוסיפים את החומרים היבשים, חוץ מהקוקוס, מערבבים לתערובת חלקה.
מוסיפים את הקוקוס הטחון ומערבבים בכף.
שלב 3 : יוצקים לתבנית קייק פופס של לורך, אופים בתנור שחומם ל-170 מעלות
למשך 20 דקות.

איך להכין קייק פופס כחולים? טיפ של שפית הבית ורד פרן
במקום אבקת קקאו, להוסיף לבלילה חופן אוכמניות כחולות והקייק פופס שלכם יצאו כחולים!
ניתן להזליף מעט סילאן על הקייק פופס ולקשט עם ציפוי קוקוס 🙂