צ'יפס תפוזים

מבחר מתכונים בריאים, עשירים ומגוונים.

  • צ'יפס תפוזים

14 בדצמבר 2015

6-12 שעות
טבעוני

מתכון לצ'יפס תפוזים

בהתאם למספר התפוזים

מצרכים:

תפוזים עסיסיים בכמות הרצויה

תהליך ההכנה:
פורסים את התפוזים לפרוסות דקות בעובי של 7 מ"מ עם פורס מזון או סכין חדה,
מסדרים על גבי מגשים של מייבש מזון שכבה אחת על כל מגש. מייבשים בטמפרטורה של 46 מעלות למשך 6-12 שעות או עד דרגת היובש הרצויה.

בתום הייבוש מומלץ לאחסן את הצ'יפס בקופסת וואקום עמוק של סטטוס על מנת לשמור על הפריכות והארומה.