סדנאות אופק חדש במגוון נושאים: מיצים ושייקים, בישול וטעימות, ייבוש מזון וטרמפולינות.

  • ורד פרן

ורד פרן היא שפית בכירה, מומחית לבישול בריא. ורד סיימה בהצטיינות את ביה"ס לבישול גבוה "בישולים"- The Israeli Institute Of Culinary Arts ובהכשרתה היא שפית סוג 5.
 
ורד עבדה כארבע שנים במכון אברהמסון לגמילה מגלוטן וסוכר, היום מדריכה ומלמדת שפים, קורסים בבישול טבעוני ותזונה בריאה ב'דן גורמה', המרכז הקולינארי הגבוה לאומנויות הבישול.
כשפית בכירה, ורד מתמחה ולוקחת חלק באופן תדיר ומקצועי בסדנאות אומן בספרד, אנגליה, איטליה, שוויץ, תאילנד וארה"ב. דרך סדנאות והשתלמויות, מהשווקים, חוות הגידול ומפעלי המזון הייחודיים, מהסלונים ותחרויות הבישול העולמיות היא מביאה לישראל את הבישול הבריא מכל העולם.

 

סדנאות אופק חדש בהנחיית ורד פרן:

 סדנת בישול וטעימות ללא תשלום
✓ סדנת ייבוש מזון

ורד פרן

הרשמה לסדנת בישול וטעימות ללא תשלום

מלאו את הפרטים שלכם כאן למטה ונחזור אליכם בהקדם עם פרטים נוספים