סדנאות אופק חדש במגוון נושאים: מיצים ושייקים, בישול וטעימות, ייבוש מזון וטרמפולינות.

  • ייבוש מזון – סדנת הכרות באופק חדש

טופס רישום לסדנאות

מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם






הסדנא המבוקשת*

מייבש מזון – עולם של אפשרויות חדשות טעימות ובריאות 

 

לקוחות יקרים,

תודה על השתתפותכם בסדנת ייבוש מזון של אופק חדש בהנחיית השפית ורד פרן.

שמחנו להדגים בפניכם מגוון שימושים ואפשרויות קולינריות בריאות וטעימות באמצעות אחד המכשירים המסייעים בשמירה על אורח חיים בריא באופן יומיומי בקלות.

בעמוד הבא הכנו עבורכם סיכום הנושאים עליהם דיברה ורד במהלך הסדנא, וכן קישור למתכונים שהוצגו בסדנא

יתרונות השימוש במייבש מזון

בסדנא פתחנו ביתרונות השימוש במייבש מזון. ראינו תפעול מייבש מזון הוא קל ופשוט וכולל את כיוון הטמפ' ואת משך זמן ההפעלה בהתאם לסוג המזון שמייבשים ולתוצאה אותה מעוניינים לקבל. בנוסף ראינו כי קיימים מספר מייבש מזון עם הסבר על ההבדלים בין סוגי מייבשים שונים.

 

יתרונות בריאותיים בייבוש מזון

כפי שלמדנו המזון המיובש שומר את כל ערכיו התזונתיים באופן מלא עקב החימום בטמפ' נמוכה ומדויקת. שמירה מלאה על ויטמינים מינרלים ואנזימים לצד מגוון גדול מאוד של מנות כגרנולה, קרקרים ומאפים ללא גלוטן ומגוון נשנושים בריאים.

 

הכנת פירות יבשים במייבש מזון

אחד השימושים הנפוצים ביותר במייבש המזון הוא הכנת פירות יבשיםללא צורך לרכוש אותם ולקבל כמוצר אשר לעיתים מקבל תוספים ושינויים בגלל זמני הובלה אריזה וכו'. כל פרי או ירק טרי נשמר באופן מלא. בסדנא גילינו גם את ההבדל בעם וטעמים חדשים ביבוש פירות בבית גם בפירות הבסיסיים כפירות העונה וגם בפירות אשר פחות נהוג או מוכר לאכול אותם יבשים, הטעם נפלא והם נשמרים לאורך זמן.

 

הכנת ירקות מיובשים ואבקות מרק

גם ירקות מיובשים מוסיפים רבות לבריאות לטעם. לעיתים סוגי ירקות שונים אשר איננו נוהגים לצורך בדרך כלל טעימים ומגוונים את התזונה כאשר הם באים בצורתם המיובשת . בנוסף ניתן לטחון ירקות ועלים ירוקים לאחר ייבושם לקבל אבקות מרק טריותובעלות טעם וארומה נפלאה.

 

מה עוד כדאי שיהיה בבית כשרוכשים מייבש מזון?  

בכדי להקל עוד יותר על השימוש מומלץ שיהיה כמה מוצרים נוספים המשלימים את פעולת המייבש מקלים את העבודה איתו לפי הצרכים השונים כגון : פורס מזון ספירלי , דפי ייבוש להכנת קרקרים וייבוש מזונות נוזליים ועיסתיים, וקופסאות שימור בואקוםעמוק השומרים על המזון המיובש לאורך חודשים רבים וכן סכינים קרמיות אשר אינן מחלידות ומונעות את חימצון הפרי או הירק בזמן החיתוך. 

 

כמה מתכונים מיוחדים שהצענו לכם במהלך הסדנא   :

חטיפי נשנושים 

קרקרים מדגנים וקטניות מונבטים– עשירים בערכים תזונתיים ומצוינים עם ממרחים שונים בהכנה ביתית

גרנולה עשירה  -בטעם בהכנה ביתית פשוטה

אבקת מרק – כרעיון בסיס שאפשר להשתמש בו לכל סוגי אבקות המרק שמעוניינים בהם.

ממרח גבינת שמנת קשיו – למריחה על הקרקרים או בתור דיפ לירקות

 

למגוון מתכונים במייבש המזון  הכנסו לקישור הבא >>

 

סדנת ההמשך בהנחיית השפית ורד פרן כוללת מתכונים מורכבים יותר אשר הופכים את מייבש המזון לכלי מרכזי בהכנת מזון בריא לכם ולילדכם ופועלת במתכונת אישית יותר ובהדרכה צמודה תוך מענה לכל השאלות סדנת ההמשך כוללת בין השאר : פיצות, פנקייקים ושאר מאפים ROW FOOD וללא גלוטן ועוד מגוון רעיונות בריאים וטעימים.

 

לפרטים על סדנת ההמשך הכנסו  לקישור הבא>>>

סדנת יבוש מזון באופק חדש ללא תשלום בהנחיית השפית ורד פרן
סדנת יבוש מזון באופק חדש ללא תשלום בהנחיית השפית ורד פרן
פירות יבשים ללא חומרים משמרים במייבש מזון לקוויפ
הכנת פירות יבשים במייבש מזון ללא חומרים משמרים
מתכון לצ'יפס סלק
פורס סופר ספירלי מתכוונן של לורך
אחסון מזונות שונים בקופסאות אחסון ואקום עמוק של סטטוס
אחסון מזונות שונים בקופסאות אחסון ואקום עמוק של סטטוס