סדנאות אופק חדש במגוון נושאים: מיצים ושייקים, בישול וטעימות, ייבוש מזון וטרמפולינות.

  • תחליפי חלב וגבינות מהצומח

טופס רישום לסדנאות

מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם






הסדנא המבוקשת*

סדנא מרתקת לעולם קולינרי חדש של תחליפי גבינות מהצומח

אם אתם רגישים ללקטוז או אלרגים לחלב, או נמנעים מאכילת מוצרים מהחי, וחשובה לכם הבריאות שלכם ושל בני משפחתכם ואתם רוצים ללמוד כיצד להבריא את המטבח, ליצור מנות בריאות, טעימות ומקוריות, הנכם מוזמנים ללמוד על עולם חדש ומרתק של תחליפי חלב וגבינות מן הצומח.

עולם הגבינות מן הצומח הוא תחום קולינרי מרתק בהתפתחות מתמדת. רוב האנשים מקשרים גבינות עם מזון מהחי וזו הסיבה שסדנת הגבינות מהצומח מפריכה מיתוסים שגויים לגבי מוצרי חלב ומלאה בהפתעות. בסדנא נלמד שעולם הצומח עשיר בחומרי גלם שהינם עתירי יתרונות תזונתיים ונכין מהם גבינות טעימות ועשירות.

אני מזמינה אתכם להצטרף לסדנה המעמיקה שלי בה תקבלו טיפים, מתכונים וידע מעשיר שילווה אתכם במסע שלכם להכיר את המטבח מחדש.
נלמד כיצד להגיע למרקמים, טקסטורות וטעמים דרך הכנתן של גבינות צמחיות משובחות.

נלמד תערובות שישמשו אותנו למגוון מנות – בלינצ'ס, פשטידה, ממרחים ועוד.

ללא לקטוז! ללא סוכר! ללא חומרים מן החי! רק מן הצומח!

הסדנה בהנחיית מיכל פלג (MICOL-קולינריה טבעונית) המתמחה בגבינות וקינוחים טבעוניים.

להרשמה ויצירת קשר עם מיכל פלג: 0544-939627

הסדנה הבאה תתקיים בתאריך: 26.04.17

שעה: 17:00-20:00 אנא הגיעו בזמן

מחיר:380 שקלים

5% הנחה לנרשמים בזוג

סדנת גבינות טבעוניות מן הצומח מיכל פלג
סדנת גבינות מהצומח מיכל פלג
סדנת גבינות מהצומח מיכל פלג גבינה צפתית
סדנת גבינות מהצומח מיכל פלג גבינת לבנה טבעונית