סדנאות אופק חדש במגוון נושאים: מיצים ושייקים, בישול וטעימות, ייבוש מזון וטרמפולינות.

  • תחליפי חלב וגבינות מהצומח

טופס רישום לסדנאות

מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם






הסדנא המבוקשת*

סדנא מרתקת להכנת תחליפי גבינות מהצומח

בין אם אתם צמחוניים, טבעונים או אוכלי כל, או בין אם אתם רגישים ללקטוז או אלרגים לחלב, גבינות מן הצומח המבוססות על משפחת האגוזים, הן משהו שכדאי לכם להכיר.

למה?
מפני שתהליך ההכנה פשוט וקל והטעם נהדר וכל זה בלי להתפשר על הבריאות!

 

אנו מזמינים אתכם להצטרף לסדנה מעמיקה ומהנה בה תקבלו טיפים, מתכונים וידע מעשיר שיסייע לכם להכין בעצמכם גבינות צמחיות ביתיות במרקמים, טקסטורות וטעמים משובחים. ללא לקטוז, ללא סוכר ועם חומרים טבעיים וצמחיים בלבד!

אז בואו ללמוד כיצד ליצור מנות בריאות, טעימות ומקוריות! תחום הגבינות מן הצומח הוא תחום קולינרי מרתק ובסדנא זו תגלו שעולם הצומח עשיר בחומרי גלם שהינם עתירי יתרונות תזונתיים, מהם נכין מגוון רחב של גבינות טעימות ועשירות. במהלך הסדנא תלמדו לרקוח גבינות טבעוניות במגוון טעמים, מרקמים ותוספות, בטכניקות שונות ועם ציוד המטבח המתקדם והטוב ביותר.

טלי מחלב סדנת גבינות טבעוניות
מדליוני גבינת שקדים במייבש מזון

מתכוני סדנת גבינות מהצומח

בסדנא תוכלו ללמוד מגוון רחב של מתכונים, החל ממתכונים בסיסיים ועד מתכונים מתקדמים. תקבלו טיפים והצעות כיצד להעשיר את התזונה הטבעית עם גבינות מהצומח.

מתכונים לתחליפי חלב וגבינות צמחיות:

  • חלב שקדים
  • גבינת שמנת קשיו
  • גבינת לאבנה עם שמן זית וזעתר
  • גבינה קשה עם עגבניות מיובשות במייבש מזון
  • מדליוני גבינת מקדמיה בציפויים שונים
  • ויוגורט מתקתק.

כל הגבינות נרקחות מחומרי גלם טבעיים, תבלינים ועשבי תיבול, והן לא מכילות חומרים משמרים, תוספים מלאכותיים, חומרי טעם וריח.

במהלך הסדנה נטעם את כל המתכונים שהכנו ותקבלו הביתה את חוברת המתכונים.

הסדנה בהנחיית טלי מחלב, מאמנת לאורח חיים בריא ובעלת הבלוג Nature Tali

להרשמה התקשרו:

052-8747720

תחליפי חלב וגבינות מהצומח

פרטי ההרשמה לסדנא הקרובה

משך הסדנא: כשעתיים וחצי

מחיר:350 שקלים

 

מעוניינים להשתתף?
להרשמה ותשלום התקשרו לטלפון: 052-8747720

גבינת מקדמיה במייבש מזון

טופס רישום לסדנאות

מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם






הסדנא המבוקשת*