סדנאות אופק חדש במגוון נושאים: מיצים ושייקים, בישול וטעימות, ייבוש מזון וטרמפולינות.

  • סדנת שבועות – גבינות טבעוניות

סדנת שבועות מרתקת להכנת תחליפי גבינות מהצומח

בין אם אתם צמחוניים, טבעונים או אוכלי כל, או בין אם אתם רגישים ללקטוז או אלרגים לחלב,
גבינות מן הצומח המבוססות על משפחת האגוזים,

טלי מחלב סדנת גבינות טבעוניותהן משהו שכדאי לכם להכיר.

למה?
מפני שתהליך ההכנה פשוט וקל והטעם נהדר וכל זה בלי להתפשר על הבריאות!

אנו מזמינים אתכם להצטרף לסדנה מעמיקה ומהנה בה תקבלו טיפים, מתכונים וידע מעשיר שיסייע לכם להכין בעצמכם גבינות צמחיות ביתיות במרקמים, טקסטורות וטעמים משובחים. ללא לקטוז, ללא סוכר ועם חומרים טבעיים וצמחיים בלבד!

אז בואו ללמוד כיצד ליצור מנות בריאות, טעימות ומקוריות! תחום הגבינות מן הצומח הוא תחום קולינרי מרתק ובסדנא זו תגלו שעולם הצומח עשיר בחומרי גלם שהינם עתירי יתרונות תזונתיים, מהם נכין מגוון רחב של גבינות טעימות ועשירות. במהלך הסדנא תלמדו לרקוח גבינות טבעוניות במגוון טעמים, מרקמים ותוספות, בטכניקות שונות ועם ציוד המטבח המתקדם והטוב ביותר.

 

 

מתכון לצ'יפס קייל

מתכוני סדנת גבינות מהצומח

בסדנא תוכלו ללמוד מגוון רחב של מתכונים, החל ממתכונים בסיסיים ועד מתכונים מתקדמים.
תקבלו טיפים והצעות כיצד להעשיר את התזונה הטבעית עם גבינות מהצומח.

מתכונים לתחליפי חלב וגבינות צמחיות:

  • חלב אגוזי לוז
  • גבינת שמנת קשיו
  • צ'יפס קייל עם רוטב גבינה
  • עוגת גבינה עם פירות יער
  • ויוגורט מתקתק עם גרנולה

 

כל הגבינות נרקחות מחומרי גלם טבעיים, תבלינים ועשבי תיבול, והן לא מכילות חומרים משמרים,
תוספים מלאכותיים, חומרי טעם וריח.

עוגת גבינת קשיו טבעונית

 

במהלך הסדנה נטעם את כל המתכונים שהכנו.

הסדנה בהנחיית טלי מחלב, מאמנת לאורח חיים בריא ובעלת הבלוג Nature Tali

הרשמה לסדנת שבועות - גבינות טבעוניות

מלאו את הפרטים שלכם כאן למטה ונחזור אליכם בהקדם עם פרטים נוספים