גלידת פטל

גלידת פטל
טבעוני
1 דקות
4 מנות
בינוני דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

מצרכים:

1/2 כוס קשיו

כף שמן קוקוס איכותי

6-8 תמרים קטנות

1/3 כוס מים

קורט מלח

125 גר’ פטל קפוא

מגש קוביות קרח (כוס וחצי מים לפני הקפאה)

אופן ההכנה:

הכניסו את קשיו, מים, שמן קוקוס, קורט מלח ותמרים למיכל של הויטמיקס וסיגרו את המכסה.
בחרו באפשרות 1 בבוקק המהירויות והפעילו את הויטמיקס.
הגבירו את המהירות ל 10 בהדרגה (במהלך 10 שניות)
ערבלו למשך כדקה או עד לקבלת מרקם חלק כמו שמנת.
הוסיפו פטל קפוא וקרח, סיגרו את המכסה של הויטמיקס והכניסו את הדוחפן דרך פתח המכסה.
בחרו באפשרות  1  והפעילו את הויטמיקס.
הגבירו את המהירות ל- 10 ומיד התחילו לדחוף את הקרח פנימה  עם הדוחפן למשך כ- 20 – 30 שניות, יש להקפיד לא לטחון את הגלידה יותר מדי זמן, על מנת שתשאר קפואה ובמרקם חלק.

בתאבון!

0