גלידת שוקולד קוקוס
מצרכים:
- חצי כוס קשיו לא קלויים
- כף גדושה שמן קוקוס
- חצי עד 3/4 כוס מים מטוהרים
- 10-12 תמרים (דקל נור)
- קורט מלח
- 3 כפות אבקת קקאו אורגנית
- 1/2 אבוקדו בגודל בינוני
- 200-300 גרם קרח
אופן הכנה:
הכניסו למיכל של ויטמיקס את קשיו, מים, קורט מלח ואבקת קקאו.
בחרו באפשרות בבורר המהירויות באפשרות 1, הפעילו את הויטמיקס, הגבירו למהירות המקסימלית.
ערבלו למשך דקה או עד לקבלת מרקם חלק כמו שמנת.
לאחר מכן קלפו את חצי האבוקדו והוסיפו לבלנדר.
בחרו באפשרות 1 בבורר המהירויות, הפעילו את הויטמיקס, הגבירו את המהירות למצב 10.
ערבלו למשך חצי דקה או פחות, עד שאבוקדו יתאחד עם ה”שמנת”.
הוסיפו את הקרח למיכל של ויטמיקס, סיגרו את המכסה והכניסו את הדוחפן דרך המכסה.
בחרו באפשרות 1, הפעילו את הויטמיקס, הגבירו את המהירות למצב 10.
התחילו לדחוף את הקרח פנימה עם המקל למשך כ- 10-20 שניות, לא יותר, על מנת שהגלידה תשאר קפואה.
אם רוצים גלידה יותר קפואה, ניתן להוסיף יותר קרח, אבל מראש צריך להוסיף יותר תמרים.בתאבון!
שתפו