סורבה פפאיה ואננס

סורבה פפאיה אננס
טבעוני
2 דקות
4 מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

מצרכים:

4-5 תמרים קטנים מושרים במעט מים

2 כוסות קוביות פפאיה קפואות

כוס קוביות אננס קפוא

אופן ההכנה:

הכניסו  לבלנדר ויטמיקס תמרים מושרים יחד עם הנוזלים.
בחרו באפשרות 1 בבורר המהירויות,סיגרו את המכסה, הפעילו את הויטמיקס למספר שניות במהירות הכי נמוכה ועצרו את המנוע.
הוסיפו את שאר המצרכים, סיגרו את מכסה הויטמיקס, הכניסו את הדוחפן דרך פתח המכסה ושוב הפעילו את הויטמיקס על המהירות הכי נמוכה, הגבירו את המהירות ל- 10 בהדרגה ובמקביל התחילו לדחוף את הפירות פנימה עם הדוחפן למשך כ- 20 עד 30 שניות, יש להקפיד לא לטחון את הסורבה יותר מידי זמן, על מנת שישאר קפוא ובמרקם חלק.

מתכון זה ניתן לעשות גם במסחטות מיצים סליליות (אוסקר או גרין סטאר). מעבירים את הפירות הקפואים דרך המכונה המורכבת מראש עם מסננת כתישה/טחינה. במקרה כזה צבעי הפירות נשמרים (הצבעים לא מתערבבים כמו בויטמיקס) ומתקבל “שיש” של צבעים.

בתאבון!

0