חלום ליל קיץ – אננס תותים תפוז
רכיבים:
פרוסת אננס (כ- 120 גר’)
1/4 לימון (כ 30 גר’)
1 כוס תותים (כ 100 גר’)
1 תפוז (כ 340 גר’)
1/2 כוס חלב קוקוס (כ 120 מ”ל)
אופן ההכנה:
- יש לשטוף את התפוז, הלימון ואת התותים
- להסיר את הגבעולים מהתות ולקלף את התפוז
- לחתוך את המרכיבים לגודל המתאים לפתח מסחטת המיצים
- לסחוט לסירוגין את הפירות במסחטת המיץ
- להוסיף חלב קוקוס ולערבב
- להגיש צונן עם קוביות קרח
לרוויה!
שתפו