מיקס פנטזיה טרופית
מצרכים:
1 מנגו (כ 200 גר’)
פרוסת אננס (כ 120 גר’)
1/2 כוס דובדבנים ( כ 100 גר’)
1 קיווי (כ 140 גר’)
תפוז אחד (כ 340 גר’)
1/2 אגס (כ 150גר’)
1 כוס תותים (כ 100 גר’)
1/2 לימון (כ 60 גר’)
1 כף דבש
קרח*
אופן ההכנה:
- יש לשטוף את המרכיבים היטב
- להסיר את הגבעולים מהתותים, לקלף את התפוז והקיווי
- להסיר את הגלעינים מהמנגו ואת החרצנים מהדובדבנים
- לחתוך את המרכיבים לפי הצורך כך שיכנסו לפתח ההזנה של מסחטת המיץ
- לסחוט את כל המרכיבים במסחטה תוך כדי החלפה לסירוגין בין המרכיבים
- למזוג לקנקן, להוסיף את הדבש ואת הקרח
לרוויה!!
- אין להכניס קרח לתוך מסחטת המיצים, מחשש לשבר במסננת המיצים
שתפו