מיונז בהכנה ביתית

מיונז ביתי
מתאים לילדים
2 דקות
מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

מצרכים:

3 ביצים מפוסטרות או ¾  כוסות (180 מ”ל) תחליפי ביצה
¼1 כפות חרדל מיובש
כפית מלח
¼  כוס (60 מ”ל) מיץ לימון
¾  1 כוסות (420 מ”ל) שמן קנולה
הניחו לרכיבים להתחמם לטמפרטורת החדר לפני השימוש.

אופן ההכנה:

הניחו את תחליף הביצים, החרדל, המלח ומיץ הלימון במיכל של בלנדר ויטמיקס לפי הסדר בו הם רשומים וסגרו את המכסה.
בחרו בבורר המהירויות באפשרות 1. הפעילו את המכשיר והגבירו למהירות מקסימלית.
בזמן שהמכשיר עובד, הסירו את המכסה הקטן ומזגו דרכו באיטיות את השמן בקצב איטי וקבוע, עד שתסיימו את השמן והבלילה תסמיך (כ-60 שניות).
עצרו את המכשיר וערבבו פנימה שמן שצף מעל הבלילה.
קררו במיכל נפרד והשתמשו במיונז בתוך 2-4 שבועות..
למה להכין מיונז בבית – השאלה היא למה לקנות….

0