קטשופ

קטשופ ביתי
טבעוני
1 דקות
מנות
קל דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

מצרכים:

2.5  כוסות עגבניות מיובשות, מושרות במים לשעתיים
כף חומץ תפוחי עץ
1 תמר
חצי כפית מלח
2 כפות שמן זית
כף בצל קצוץ
שני פלחי שום מיובש או חצי שן שום
מים מההשריה של העגבניות

אופן ההכנה:

מסננים את העגבניות ומעבירים למיכל הויטמיקס.
שמים את כל המצרכים בבלנדר ויטמיקס ומערבלים למשך כ- 30-40 שניות במהירות גבוהה.
מוסיפים את הנוזלים שנותרו לאחר סינון העגבניות ע”פ הסמיכות הרצויה.

את המתכון ניתן להכין גם בבלנדר רגיל אך חשוב שיהיה זה בלנדר חזק במיוחד
למה להכין קטשופ בבית? כי רק ככה אתם יודעים בוודאות מה יש בו…..

דבר הנטורופתית שירי מזור מבית אופק חדש: העגבניות עשירות בליקופן – פיטוכימיקל טבעי הנמצא יעיל למניעת מחלות רבות בניהם סרטן הערמונית. התהליך המוצע במתכון משמר את רוב הערכים התזונתיים ומבטיח קטשוופ בריא, ללא חומרים משמרים, משפרי טעם או ממתיקים. הוא גם דיאטטי יותר כי הוא אינו מכיל סוכר למעט תמר אחד בודד.

0