ספגטי ברוטב פסטו
מצרכים לרוטב:
3 כפות צנוברים
1/2 כוס שמן זית
חבילת בזיליקום
כף שמרי בירה
1 שן שום
מיץ מחצי לימון
חצי כפית מלח אטלנטי
מצרכים לספגטי:
2 זוקיני קטן עד בינוני
הכנת הזוקיני:
יש לפרוס את הזוקיני באמצעות פורס ירקות ספירלי.
הכנת הרוטב:
שמים את כל המצרכים בבלנדר ויטמיקס, לפי הסדר הרשום וסוגרים את המכסה.
מתחילים ממהירות 1, מפעילים את הבלנדר ומבהדרגה מגבירים למהירות 7. טוחנים למשך כ- 20 שניות, ומשתמשים במוט הדחיפה במידת הצורך.
מוסיפים את הפסטו לספגטי.
שתפו