עוגת שוקולד בטופי תמרים

עוגת שוקולד עם טופי תמרים
טבעוני
25 דקות
12 מנות
בינוני דרגת קושי
green printer printer הדפסה
red heart heart מועדפים

מצרכים:

10 תמרים מגולענים
2 כפות שמן קוקוס
1.5 כוסות מיץ תפוזים / חלב שקדים / מים
1 כוס קמח אורז מלא
4 כפות אבקת קקאו
1 כפית סודה לשתייה
1 כפיות אבקת אפיה ללא אלומיניום
1/2 כוס קוקוס טחון

 

לרוטב טופי תמרים:
2 כפות (80 גר’) סילאן תמרים טבעי או 3 תמרים
1/2 כוס (70 מ”ל) קרם קוקוס
2 כפות שמן קוקוס
1 כפית וניל טבעי (או אבקה ממקלות וניל טחונים)

 

איך מכינים?

שלב 1 : מכניסים את התמרים לויטמיקס, מוסיפים את השמן ומיץ תפוזים ומערבבים עד קבלת עיסה חלקה.
שלב 2 : מוסיפים את החומרים היבשים, חוץ מהקוקוס, מערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים את הקוקוס הטחון ומערבבים בכף.
שלב 3 : יוצקים לתבניות מאפינס אישיות משומנות, אופים בתנור שחומם ל-170 מעלות ל 20 דקות.

 

הרוטב:
מכניסים את כל החומרים לויטמיקס, מעבדים במשך 3 דקות עד שמתקבלת תערובת חלקה.
מוזגים את רוטב הטופי על העוגה המוכנה.

0