סדנת ייבוש מזון

להכיר את עולם יבוש המזון -מתכונים בריאים, נשנושים טעימים ועוד ללא תשלום

סדנה חוויתית לייבוש מזון. במסגרת הסדנא יודגמו טכניקות שונות לעבודה עם מייבש מזון, טיפים חשובים ומגוון מתכונים למייבש מזון כגון הכנת פירות מיובשים בבית, חטיף צ’יפס ביתי, קרקרים ועוד.

במהלך הסדנא תקבלו תשובות על מגוון שאלות בנושא ייבוש מזון:
למה כדאי לייבש מזון?
✓  איזה מייבש מזון הכי מתאים לצרכים שלי?
✓  מהם היתרונות של ייבוש מזון במייבשי מזון לעומת בתנור רגיל?
 הסבר תפעול ושימוש בסוגים שונים של מייבשי מזון

להרשמה לסדנא ניתן למלא את הטופס המוצרף לעמוד זה, או ליצור קשר בטל’ 1-700-70-2009.

אילו מתכונים למייבש מזון יוצגו בסדנא?

  • הכנת פירות יבשים במייבש מזון, לפי העונה: חטיף תפוח עץ מיובש, תפוז, בננות מיובשות
  • הכנת חטיפי ירקות במייבש מזון: עגבניה, בטטה (להראות איך פורסים ומתבלים), קישוא, סלק
  • מתוקים: עוגיות, לדר
  • מתכונים מיוחדים: קרקרים, צ’יפס קייל, אבקות מרק ללא חומרים משמרים

הסדנה אינה כרוכה בתשלום ומתקיימת בימי שישי בין השעות 9:30-11:30.

0