אקסקליבור היא בין החברות הראשונות בעולם שפיתחה ויצרה מייבשי מזון חשמליים אוטומטיים. מייבשי מזון המצטיינים ברמת אמינות גבוהה, בקלות תפעול עם יעילות ייבוש וחיסכון באנרגיה. כל מייבשי המזון של אקסקליבור מיוצרים בארה"ב.

  • המדריך לרכישת מייבש מזון

הרשמה לסדנת ייבוש מזון
ללא תשלום

מלאו את הפרטים שלכם כאן למטה ונחזור אליכם בהקדם עם פרטים נוספים

יתרונות היבוש האופקי

 

אקסקליבור – מייבש מזון בעל מערכת ייבוש אופקית  מייבש בערמת מגשים עגולה (חברות אחרות)
מערכת ייבוש מלא הממוקמת מאחור
(כולל תרמוסטט ומאוורר) תכן פרלקס עם מערכת ייבוש מבוססת מאוורר ומבוקרת טמפרטורה הממוקמת בחלק האחורי של המייבש וייחודית לדגמי אקסקליבור. מערכת זו זהה למערכת הנמצאת בדגמים התעשייתיים של אקסקליבור ששוויים למעלה מ- 3500$. כל זאת ביחידה ביתית במחיר שווה לכל נפש
מערכת החימום בתחתית
(דגמים רבים ללא מאוורר או תרמוסטט)
המבנה המרובע מגדיל את שטח הייבוש ב-  25%ללא חורים במרכז המגש. המבנה המרובע מאפשר לפזר בקלות רבה את המזון על דפי טפלקס, על משטחי פלסטיק או נייר אפייה. תכן עגול חותך את הפינות ובדרך כלל בעל חורים באמצע, תוך הקטנת שטח הייבוש. בגלל המבנה העגול, פעמים רבות קשה יותר למקם את המזון.
טפטופים נופלים על משטח חלק. רשתות גמישות מחזיקות את המזון מעל המגשים. טפטופים עשויים ליפול על המשטח החשמלי בתחתית המכשיר ולגרום לתקלות. טפטופים אלו בדרך כלל יהיו גם קשים לניקוי
  • ייבוש אופקי מאפשר עוצמת ייבוש זהה, כך שלא נדרש לשנות את מיקום המגשים. אין אבדן של חום כי לא צריך לפרק את המייבש כדי לשנות את סדר המגשים.
  • אוויר קר נשאב אחורה, מחומם, ןמפוזר באופן שווה על כל מגש. בזמן הייבוש אוויר חם מסיר לחות מהמזון ונדחף מקדמת המייבש.
  • תרמוסטט מתכוונן מאפשר ייבוש מושלם בכל פעם.
  • חימום לא אחיד – ייבוש אנכי מאלץ ערימה של מגשים. המגשים הקרובים יותר למקור החום מתייבשים מהר יותר
  • ככל שנוספים יותר מגשים, המזון רחוק יותר ממקור החום, וזמן הייבוש שלו גדל באופן משמעותי. לכן, נדרש לשנות כל הזמן (ימים ולילות) את מיקום המגשים על מנת למנוע קלקול של המזון. כאשר ממלאים את המגשים במזון, זרימת האוויר נחסמת עוד, כתוצאה מחסימת תווך זרימת האוויר.
ניתן להסיר את אחד המגשים או את כולם גם יחד.
מאפשר לייבש פירות שלמים, פשטידות גבוהות, צמחי תבלין, פרחים, חימום מזון בכלי מטבח קיימים וכדומה.
חלל הייבוש מוגבל כתוצאה מגובה המגשים. אם ברצונך לייבש מזון שגגבוה מגובה המגשים, או נמצא בכלי מטבח כלשהו אינך יכול לעשות זאת.
קיים טיימר לקביעה של משך פעולה מראש. מנגנוני הבטיחות המובנים מאפשרים להשאיר את המייבש עובד ולעזוב את הבית בדרך כלל ללא טיימר. צריך לזכור מתי לכבות, ויש מגבלה על עזיבת הבית.
ניתן לקבוע את הטמפרטורה במדויק. ישנם מתכונים שזה הכרחי. בדךר כלל לא ניתן לקבוע את הטמפרטורה במדויק. לעיתים יש מספר רמות בדידות של חימום
5 שנים שנים אחריות בדרך כלל אחריות קצרה