אחת מיצרניות כלי המטבח המעולות והמובילות בעולם. כלי המטבח של פיסלר עמידים, פונקציונליים ביותר ומסייעים באופן משמעותי בבישול בריא ובטוח לשימוש.

המשך קריאה >>

  • הקפצה ואידוי

טופס רישום לסדנאות

מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם






הסדנא המבוקשת*

הקפצה ואידוי – שיטות הבישול הבריאות ביותר

הקפצה ואידוי הן שיטות הבישול הידועות ביותר בעולם הבישול הבריא. שתיהן שומרות את מירב הערכים התזונתיים של המזון, שומרות על הצבע, הפריכות והטעם המקורי של המזון. בישול באופן זה מתאים גם לכל מי שמעוניין לשמור על המשקל או להוריד במשקל. שימוש יומיומי בשיטות בישול אלו מחייב ווק גדול, איכותי עם בסיס יציב וסלסלת אידוי תואמת.

לקרוא עוד על הווקים של פיסלר >> 

 

בישול באידוי

שיטת האידוי מוכרת במטבח האסייתי ובה מניחים את המזון על גבי רשת מעל מים רותחים. המזון מקבל חימום עדין אשר אינו עולה על 100 מעלות צלזיוס וכך יש המסה מופחתת של הויטמינים, המינרלים והמלחים של המזון. 

 

הקפצה ללא שמן

הקפצה מגיעה גם היא מהמזרח הרחוק ונחשבת גם כן לשיטת בישול בריאה. בשיטה זו ניתן לשלב ירקות, חלבונים ופחממות יחדיו ולחממם במהירות. השימוש בווק איכותי מאפשר להגיע לחימום בזמן מינימלי ומבלי להתשמש בשמן בכלל, או להשתמש בכמות שמן מועטה בגמר הבישול בשביל הטעם.

 

בטיחות בחומר הגלם

הווק של חברת פיסלר מיוצר כולו מפלדת אל חלד 18/10, בסיס הבישול CookStar כולל ליבת אלומניום המצופה באופן מלא בשכבה עבה של פלדת אל-חלד בכבישה של 15,000 טון, כך שאין סכנה של שחרור אלומניום למזון כתוצאה משריטות. בסיס הבישול מתאים לכל סוגי הכיריים כולל אינדוקציה, לוכד את החום ומפזר אותו באופן שיוויוני בכל חלקי הווק.

 

יתרונות השימוש בווק של פיסלר: 

  • בסיס בישול CookStar לוכד חום וחסכוני באנרגיה
  • מתאים לכל סוגי הכיריים כולל אינדוקציה
  • ידיות רחבות לא מתחממות
  • 100% פלדת אל-חלד 18/10
  • משטח השחמה וצריבה
  • סלסלת אידוי תואמת
  • מכסה זכוכית שקוף
  • מתאים לבישול ללא שמן
הקפצה ואידוי
הקפצה ואידוי
הקפצה ואידוי

טופס רישום לסדנאות

מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם






הסדנא המבוקשת*