חברת NUC  אלקטרוניקה מקוריאה משווקת המותג KUVINGS  מתמחה בפיתוח וייצור מסחטות המיצים הטובות בעולם, שיא החדשנות והתאמה מושלמת הן למטבח הביתי והן למטבח התעשייתי.

  • החברה שבודקת את איכות המיץ

הרשמה לסדנת מיצים ושייקים ללא תשלום

מלאו את הפרטים שלכם כאן למטה ונחזור אליכם בהקדם עם פרטים נוספים

ערכים תזונתיים גבוהים במיצים בסחיטה איטית

שתייה של מיצי פירות וירקות נחשבת בריאה מאוד בגלל הריכוז הגבוה של ויטמינים, מינרלים ונוגדי חימצון במיץ וכן הודות לספיגה המהירה והטובה של המיץ במערכת העיכול, שמאפשרת ספיגה של יותר חומרים בגוף.
טכנולוגית הסחיטה האיטית במסחטות האיטיות של קובינגס שומרת על הערכים התזונתיים הגבוהים של הפירות והירקות ומפיקה מיץ עשיר ומלא יותר מבכל מסחטה אחרת. ב- KUVINGS ביצעו בדיקות מעבדתיות במכונים מוסמכים שמוכיחות זאת

 

ערכי ויטמין C  במיץ עגבניות

לאחר סחיטה של עגבניות במסחטת SJ  של קובינגס, לעומת סחיטה שלהן במסחטה צנטריפוגלית, התגלה כי מיץ המופק בסחיטה איטית מכיל פי 5.2 ויטמיןC מאשר מיץ המופק במסחטה צנטריפוגלית. הסיבה לכך היא חמצון מוגבר של ויטמין C  במיצים המופקים במסחטה הצנטריפוגלית עקב חשיפה מוגברת לאוויר, כמו גם ההתפרקות של הויטמין עקב חימום של המיץ.

הספיגה של ויטמין C  המתקבל במיץ טובה יותר מהספיגה שלו המופקת באמצעות אכילת העגבניה. 67% ספיגה בשתיית מיץ, לעומת 17% בלבד באכילה, לכן כדאי לשתות מיץ כמה שיותר עשיר בויטמין C, כמו זה המופק במסחטה בסחיטה איטית. למעשה, שתייה של כוס מיץ (200 מ"ל) מספקת 25% מהתצרוכת היומית המומלצת של ויטמין C עבור אדם בוגר (18.78 מ"ג מתוך 75 מ"ג).

 

ערכי בטא-קרוטן במיץ גזר

בטא-קרוטן חשוב מאוד לבריאותינו מכיוון שהוא הפרקורסור לויטמין A, למעשה הגוף הופך אותו לויטמין A  לאחר הספיגה שלו במערכת העיכול. ויטמין A שומר על בריאות העיניים והראייה, כמו גם לחוזק העצמות.

מכיוון שבטא-קרוטן אינו נהרס במגע עם מתכת או חום, ערכיו דומים במיץ המופק בסחיטה איטית למיץ המופק בסחיטה צנטריפוגלית. בנוסף, ניתן לראות שסחיטה של גזר מפיקה באופן יחסי כמות נמוכה יותר של בטא-קרוטן לעומת הכמות שלו בירק עצמו, זאת מכיוון שבטא-קרוטן הוא ויטמין המסיס בשומן, וכאשר מפיקים מיץ מגזר, רוב הבטא-קרוטן נותר בפסולת של הגזר.

למרות ערכיו הנמוכים יחסית של בטא קרוטן במיץ, שתייה של כוס מיץ גזר (200 מ"ל) תכסה 78% מהתצרוכת היומית המומלצת עבור גברים (12 מ"ג ליום) ו- 90% מהתצרוכת היומית המומלצת עבור נשים (2.7 מ"ג ליום).

 

ערכי סיבים מסיסי-מים במיץ גזר

סיבים מסיסים במים חשובים מאוד למערכת העיכול שלנו. הם מסייעים בהורדת ערכי כולסטרול, מונעים הופעת סכרת, תורמים ללובריקציה של המעיים ועוזרים במניעת עצירות וכמו כן חשובים במניעת סרטן המעי הגס.

כדי לצרוך כמות גבוהה של סיבים אלו, יהיה עלינו לאכול כמות גדולה מאוד של ירקות ופירות וכפועל יוצא לצרוך המון סיבים. לכן, הדרך הקלה יותר לצרוך סיבים אלו היא במיץ. על פי הממצאים המעבדתיים, במיץ המופק בסחיטה איטית יש פי 4 יותר סיבים מסיסים מאשר מיץ המופק במסחטה צנטריפוגלית. שתייה מיץ המופק במסחטות לסחיטה איטית של קובינגס, יתרמו בצורה משמעותית לצריכה היומית של סיבים מסיסים.

 

ערכי פלבנואידים במיץ ברוקולי

פלבנואידים משמשים כאנטי-אוקסידנטים חזקים מאוד בגוף. צריכה של אנטי אוקסידנטים מסייעת בהקטנה של רדיקלים חופשיים בגוף ותורמת למניעת מחלות רבות, לרבות סרטן ומניעת מחלות לב. בנוסף, לפלבנואידים יש פעילות אנטי-בקטריאלית, אנטי ויראלית, נוגדת דלקתיות ואלרגיות וכן בעלת השפעה על דילול דם וצימות של טסיות הדם.

 הריכוז של פלבנואידים במיץ המופק בסחיטה איטית על ידי מסחטת SJ  של קובינגס, גבוה פי כמעט 2.5 מערכיו בברוקולי עצמו, וכן סחיטה איטית בקובינגסNS-994מפיקה פי 1.5 פלבנואידים ממיץ במסחטה צנטריפוגלית.

 

ערכי פלבנואידים במיץ ענבים

תרכובות הפלבנואידים העיקריות המצויות בענבים הן אנתוציאנין וקאטצ'ין. אפשר למצוא אותן בעיקר בקליפה ובחרצנים של העינב. רק בסחיטה איטית ניתן להפיק את מירב הפלבנואידים  המצויים בנוזלים של קליפות הפירות ואפילו בחרצנים, לכן כאשר סוחטים מיץ מענבים בסחיטה איטית קיים ריכוז גבוהה מאוד של פלבנואידים במיץ. עובדה זו מאוד חשובה במיצוי של מיץ מענבים, מכיוון שהתרומה הבריאותית של אנתוציאנין כנוגד חימצון היא פי 5 מכל פלבנואיד אחר.

מיצי ענבים המופקים במסחטות סחיטה איטית של קובינגס מכילות אחוז גבוה יחסית גם של רזרבטול, שגם הוא נוגד חימצון חשוב מאוד בענבים. לשם השוואה, הסחיטה במסחטות האיטיות של קובינגס מפיקה 1.19 מ"ג פלבנואידים במיץ, כמות הגדולה כמעט פי שתיים מהכמות שלהם במיץ המופק במסחטה צנטריפוגלית.

 

החברה שבודקת את איכות המיץ
החברה שבודקת את איכות המיץ
החברה שבודקת את איכות המיץ
החברה שבודקת את איכות המיץ
החברה שבודקת את איכות המיץ
החברה שבודקת את איכות המיץ