מאז שנת 1995 מתמחה חברת Lurch הגרמנית בפיתוח ושיווק גאדג'טים חדשניים למטבח.

ב- 20 השנים האחרונות הפכה Lurch לחלוצה בינלאומית בתחום הגאדג'טים למטבח ומוצריה משווקים למדינות רבות ברחבי העולם

  • חטיפים בריאים עם Lurch

 

עבודה עם פורסי מזון הופכת את זמני ההכנה במטבח לקצרים בצורה משמעותית. זמן ההכנה הקצר בא לידי ביטוי במיוחד כאשר יש צורך בחיתוך וקיצוץ כמויות גדולות של ירקות או פירות, דבר שקורה הרבה כאשר מכינים חטיפים טבעיים במייבש מזון. השימוש בפורסי המזון של Lurch תורם לא רק לזמן הכנה קצר, אלא גם לתוצאות טובות במיוחד – בייחוד כאשר יש צורך בהכנה של פרוסות דקות. איך תוכלו לגייס את פורסי המזון של Lurch לטובת חטיפים בריאים? הכל בכתבה הבאה

 

קוביות בננה ופאפאיה מיובשות

בננה ופפאיה יכולות לשמש כחטיף אנרגיה טבעי – הן עשירות באנזימים חיוניים וויטמינים חשובים לגוף. וגם מלאות באנרגיה טבעית וזמינה. כאשר אוכלים בננה או פפאיה בצורה המיובשת שלהן, מקבלים תמצית מרוכזת של כל הטוב שבפירות אלו ומנה מרוכזת של אנרגיה. אכילה שלהן מתאימה במיוחד לפני פעילות גופנית – ריצה, רכיבה על אופניים או פעילות בחדר הכושר. אם תערבבו אותן עם גרנולה – תוכלו להנות ממנה עשירה שתפתח לכם את היום בבוסט של אנרגיה.
איך להכין? עם קוצץ הקוביות של Lurch תוכלו לקבל קוביות של פירות אלו ולהכניס אותן למייבש בצורה מסודרת. הצורה הסימטרית שמתקבלת מסייעת לייבוש מהיר יותר.

 

פלחי תפוחי עץ מיובשים

פרוסות של תפוחי עץ מיובשים משמשים כחטיפים טעימים במיוחד – תוכלו לארוז כמה כאלה בתיק האוכל של הילדים ולהיות בטוחים שהם אוכלים חטיפים מזינים ובריאים. את תפוחי העץ המיובשים ניתן גם לחלוט במים חמים עם מקל קינמון ולקבל סיידר חם נהדר.
איך להכין? פורס/פומפייה 4 ב-1 של Lurch יפרוס לכם את התפוח בדיוק בעובי המתאים – לא עבה מדי, על מנת שזמן הייבוש יהיה יחסית קצר, אך גם לא דק מדי כדי שניתן יהיה להנות מהבשרנות של התפוח המיובש. לפני שפורסים את התפוח יש לשלוף את הליבה שלו שמכילה את הגרעינים. לנעוץ את התפוח במאחז הבטיחות של הפורס, ולהתחיל לפרוס! הפרוסות נאגרות בקלי הקיבול של הפורס, לעבוד נוחה ומהירה.

 

בצל מיובש לבישול

אומנם את הבצל המיובש לא תוכלו לאכול כחטיף לארוחת עשר, אך הוא ישמש אתכם לבישול במגוון מנות – הוא יעשיר לכם את התבשילים, את האורז שתכינו או אפילו ירקות אטיפסטי בתנור, ואם תבשלו אותו באיטיות תוכלו אפילו לקבל מרק בצל עשיר וסמיך.
כיצד להכין? הכי נוח להכין את הבצל המיובש כאשר הוא פרוס לספירלות ארוכות – את זה תוכלו לקבל עם פורס הירקות הספירלי של Lurch, שיסייע לכם לקצוץ את הבצל במהירות ובמנוחות מירבית. לאחר הקיצוץ, מומלץ לערבב את הבצל בקערה עם מעט רוטב סויה ומעט שמן שיעניקו לבצל המיובש מראה מטוגן. לפרוס על מגש מייבש המזון הבאופן שטוח עבור ייבוש אופטימלי.
לאחר הייבוש חשוב מאוד לשמור את הבצל המיובש באריזה שתמנע מלחות להכנס לתוכו, מכיוון שבצל סופח את הלחות בקלות. את זה תוכלו לעשות עם הקופסאות לוואקום עמוק של Status.

 

צ'יפס בטטה

חולמים על חטיף צ'יפס פריך וטעים שמתפצח בין השיניים? הרשו לנו להמליץ לכם על חטיף צ'יפס בטטה טבעי, ללא חומרים משמרים ובלי כמות מלח מופרזת, אותו תוכלו להכין עם פורס המנדולינה המתכוונן של Lurch ובייבוש במייבש המזון.
איך להכין? לאחר קילוף הבטטה נועצים אותה במאחז הבטיחות של פורס המזון המתכוונן של Lurch. מכוונים את עובי הפרוסות לפי הטעם שלכם – השתדלו לא לפרוס פרוסות עבות יותר מ- 2 מ"מ, על מנת שהייבוש יהיה מהיר וכדי שיתקבל צ'יפס קראנצ'י. לאחר החיתוך, העבירו את כל הפרוסות לקערה, ערבבו היטב יחד עם כף שמן זית, כף מיץ לימון וחצי כפית מלח. סדרו את הפרוסות על מגשי המייבש ויבשו את הצ'יפס כ- 12 שעות.

 

טיפ חשוב – את החטיפים המיובשים חשוב מאוד לשמור באריזות שאטומות לאוויר על מנת שיישמרו לאורך זמן ולא יספגו את הלחות שבאוויר. ניתן גם לאחסן את החטיפים בקופסאות לואקום עמוק של Status  ששומרות על המזון לפרק זמן ארוך מאוד, אפילו עד שלושה חודשים.

בתיאבון!

חטיפים בריאים עם Lurch
חטיפים בריאים עם Lurch
חטיפים בריאים עם Lurch
חטיפים בריאים עם Lurch
חטיפים בריאים עם Lurch
חטיפים בריאים עם Lurch