גלידת פטל
מצרכים:
1/2 כוס קשיו
כף שמן קוקוס איכותי
6-8 תמרים קטנות
1/3 כוס מים
קורט מלח
125 גר' פטל קפוא
מגש קוביות קרח (כוס וחצי מים לפני הקפאה)
אופן ההכנה:
הכניסו את קשיו, מים, שמן קוקוס, קורט מלח ותמרים למיכל של הויטמיקס וסיגרו את המכסה.
בחרו באפשרות Variable 1 והפעילו את הויטמיקס.
הגבירו את המהירות ל Variable 10 ואז מיד למצב High.
ערבלו למשך כדקה או עד לקבלת מרקם חלק כמו שמנת.
הוסיפו פטל קפוא וקרח, סיגרו את המכסה של הויטמיקס והכניסו את הדוחפן דרך פתח המכסה.
בחרו באפשרות Variable 1 והפעילו את הויטמיקס.
הגבירו את המהירות ל- Variable 10 ואז הדרגתית למצבHigh ומיד התחילו לדחוף את הקרח פנימה עם הדוחפן למשך כ- 20 – 30 שניות, יש להקפיד לא לטחון את הגלידה יותר מדי זמן, על מנת שתשאר קפואה ובמרקם חלק.
בתאבון!