"גבינת" שמנת קשיו
מצרכים:
- 1 כוס קשיו מושרה למשך ארבע שעות
- 4-5 כפות מיץ מלימון טרי
- 1/2 כפית מלח הימלאיה
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/3 כוס מים (או יותר למרקם דליל יותר)
- תוספות אפשריות: זרעי כוסברה, זיתי קלמטה, עירית, בצל ירוק, עשבי תיבול, קצח, סומק, פפריקה ועוד…
אופן ההכנה:
- שוטפים את הקשיו לאחר ההשריה ומניחים בבלנדר
- מוסיפים את יתר המרכיבים וטוחנים עד לקבל מרקם חלק
- שומרים במקרר בקופסת ואקום