דייסת שיבולת שועל

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

240 מ"ל (כוס) מים, או חלב שקדים, או חלב סויה,

3-4 כפות שיבולת שועל

להמתקה: ניתן להוסיף, סילאן/ סטיביה/ לפי הטעם, לאחר הבישול.

אופן ההכנה:

מבשלים בסיר קרמי נון סטיק של GreenPan, את המים עם הקוואקר על אש בינונית, תוך כדי בחישה, כדקה עד שהשיבולת שועל נמסה.

ניתן להמתיק ולהוסיף פרי טרי: בננה חתוך, אגס, אוכמניות, קינמון וגם שוקולד ואגוזים אם זה לא נועד לתינוקות.

שתפו