חלום ליל קיץ

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

רכיבים:

פרוסת אננס (כ- 120 גר')

1/4 לימון (כ 30 גר')

1 כוס תותים (כ 100 גר')

1 תפוז (כ 340 גר')

1/2 כוס חלב קוקוס (כ 120 מ"ל)

מתכון לקוקטייל פירות טרופיים עשיר

 

אופן ההכנה:

  1. יש לטוף את התפוז, הלימון ואת התותים
  2. להסיר את הגבעולים מהתות ולקלף את התפוז
  3. לחתוך את המרכיבים לגודל המתאים לפתח מסחטת המיצים 
  4. לסחוט לסירוגין את הפירות במסחטת המיץ
  5. להוסיף חלב קוקוס ולערבב
  6. להגיש צונן עם קוביות קרח

לרוויה!

שתפו