מיץ פלפל אדום/כתום/ צהוב

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

1 מלפפון

170 גר' פלפל מתוק אדום או צהוב

¼ לימון עם הקליפה

 

אופן ההכנה:

יש לשטוף היטב את כל המרכיבים.

יש להוציא את הגבעולים והגרעינים מתוך הפלפלים.

יש לחתוך את הפלפל כך שיתאים לפתח ההזנה של מסחטות מיצים איכותיות .

# ניתן להפחית בכמות הלימון לידי פלח קטן יותר בכדי שהמיץ לא יהיה חמוץ מידי לפי הטעם האישי

 

# גיוון פלפלים בצבעים שונים יכול להוסיף גם טעם וגם להעשיר את המיץ בערכים תזונתיים

 

שתפו