מיץ גזר סלרי ברוקולי ואגס

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

2-3 גזרים

1 גבעול סלרי חתוך לרצועות של 4 -5 ס"מ

ברוקולי (כ-300 גר')

אגס

 

אופן ההכנה:

  1. יש לשטוף היטב את כל המרכיבים במים
  2. לחתוך את הקצוות של הגזרים והאגסים
  3. להקפיד שהסלרי יהיה חתוך לרצועות (הסלרי סיבי ועל כן נוטה להיכרך סביב סליל המסחטה איטית במידה ולא חותכים אותו כהלכה לפי השימוש).
  4. את הגזרים יש להכניס אחד אחרי השני או לשלב את המרכיבים השונים בכדי להקל על פעולת המסחטה.

שתפו