מיקס פנטזיה טרופית

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

1 מנגו (כ 200 גר')

פרוסת אננס (כ 120 גר')

1/2 כוס דובדבנים ( כ 100 גר')

1 קיווי (כ 140 גר')

תפוז אחד (כ 340 גר')

1/2 אגס (כ 150גר')

1 כוס תותים (כ 100 גר')

1/2 לימון (כ 60 גר')

1 כף דבש

קרח*

 

אופן ההכנה:

  1. יש לשטוף את המרכיבים היטב
  2. להסיר את הגבעולים מהתותים, לקלף את התפוז והקיווי
  3. להסיר את הגלעינים מהמנגו ואת החרצנים מהדובדבנים
  4. לחתוך את המרכיבים לפי הצורך כך שיכנסו לפתח ההזנה של מסחטת המיץ
  5. לסחוט את כל המרכיבים במסחטה תוך כדי החלפה לסירוגין בין המרכיבים
  6. למזוג לקנקן, להוסיף את הדבש ואת הקרח

 

לרוויה!!

 

  • אין להכניס קרח לתוך מסחטת המיצים, מחשש לשבר במסננת המיצים

שתפו