קיווי מקס

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

4 קיווי (כ 400 גר')

תפוח עץ אחד (כ- 180 גר')

חופן עלי תרד (כ 60 גר')

 

אופן ההכנה:

  1. לשטוף היטב את כל המרכיבים
  2. לשפשף היטב את הקיווי עם מברשת, כדי להסיר את השערות, או לחלופין להסיר את הקליפה
  3. לחתוך את המרכיבים כך שיתאימו לפתח ההזנה
  4. לסחוט את המרכיבים במסחטת המיצים תוך החלפה לסירוגין בין המרכיבים

קיווי, תפוח ותרד טובים לעור. הקיווי עשיר בויטמין C, ויטמין E ובסיבים תזונתיים.

שתפו