מיונז בהכנה ביתית

דקות הכנה
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

3 ביצים מפוסטרות או ¾  כוסות (180 מ"ל) תחליפי ביצה
¼1 כפות חרדל מיובש
כפית מלח
¼  כוס (60 מ"ל) מיץ לימון
¾  1 כוסות (420 מ"ל) שמן קנולה
הניחו לרכיבים להתחמם לטמפרטורת החדר לפני השימוש.

אופן ההכנה:

הניחו את תחליף הביצים, החרדל, המלח ומיץ הלימון במיכל ויטמיקס לפי הסדר בו הם רשומים וסגרו את המכסה.
בחרו באפשרות Variable 1. הפעילו את המכשיר והגבירו את המהירות למצב Variable 10 ואז למצב High.
בזמן שהמכשיר עובד, הסירו את המכסה הקטן ומזגו דרכו באיטיות את השמן בקצב איטי וקבוע, עד שתסיימו את השמן והבלילה תסמיך (כ-60 שניות).
עצרו את המכשיר וערבבו פנימה שמן שצף מעל הבלילה.
קררו במיכל נפרד והשתמשו במיונז בתוך 2-4 שבועות..
למה להכין מיונז בבית – השאלה היא למה לקנות….

שתפו