ממרח תמרים וערמונים

דקות הכנה
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים

3-4 תמרים מג'הול

1 חבילה (100 גר') ערמונים קלופים מוכנים לאכילה

אופן ההכנה

1. שמים את כל המצרכים בבלנדר ויטמיקס

2.מפעילים את הבלנדר, מעבירים למהירות 10 ומפעילים כפתור טורבו (בדגם אסנט 3500 רק שמים על תוכנית אוטומטית של ממרחים ומומלץ לשים כמות כפולה של מצרכים)

3. טוחנים היטב עד לקבלת קרם אחיד

בתיאבון!

 

  • טיפ של השפית ורד פרן: ניתן להשתמש בממרח גם עבור ציפוי לעוגות, או להגיש בצירוף עם גלידת סורבה מנגו
  • על מנת לקבל ממרח אחיד ניתן להוסיף מעט מים

המתכון באדיבות השפית ורד פרן.

 

שתפו