ספגטי ברוטב פסטו

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים לרוטב:

3 כפות צנוברים

1/2 כוס שמן זית

חבילת בזיליקום

כף שמרי בירה

1 שן שום

מיץ מחצי לימון

חצי כפית מלח אטלנטי

מצרכים לספגטי:

2 זוקיני קטן עד בינוני

 

הכנת הזוקיני:

יש לפרוס את הזוקיני באמצעות ספירלייזר.

 

הכנת הרוטב:

שמים את כל המצרכים בבלנדר ויטמיקס, לפי הסדר הרשום וסוגרים את המכסה.
מתחילים ממהירות 1, מפעילים את הבלנדר ומבהדרגה מגבירים למהירות 7. טוחנים למשך כ- 20 שניות, ומשתמשים במוט הדחיפה במידת הצורך.
מוסיפים את הפסטו לספגטי.

שתפו