רוטב פסטו

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

½ כוס (120מ"ל) שמן זית
½ כוס (50 ג') גבינת פרמזן מגורדת טבעונית
3 שיני שום בינונית, קלופות
2 כוסות (80 ג') עלי בזיליקום טריים
3 כפות (25 ג') צנוברים
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

הניחו את כל המרכיבים, למעט המלח והפלפל, במיכל ויטמיקס לפי הסדר בו הם רשומים וסיגרו את המכסה.
בחרו באפשרות Variable 1.
הפעילו את המכשיר והגבירו את המהירות למצב Variable 7.
ערבלו למשך 2 דקות, השתמשו בדוחפן כדי ללחוץ את הרכיבים כנגד להבי המכשיר.

המתכון מספק כמות רוטב המספיקה לכיסוי 454 ג' פסטה.

שתפו