פסטו עגבניות-בזיליקום

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 1/2 כוס (120 מ"ל) שמן זית
  • 4 עגבניות חתוכות לרבעים
  • 1/2 1 כפות (20 גר') עלי בזיליקום טריים קצוצים
  • 1/2 כוס (15 גר') תרד
  • 6 שיני שום מקולפות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כוס (170 גר') שקדים מולבנים
  • 1/8 כפית פלפל שחור (אופציונלי)

 

אופן ההכנה:

להכניס לתוך קנקן הויטמיקס שמן זית, חצי מהעגבניות, בזיליקום, תרד, שום, מלח, שקדים ופלפל – לפי הסדר הרשום ולסגור את המכסה.

כשבורר המהירויות מכוון על מהירות 1, להדליק את הויטמיקס ובהדרגה להגביר למהירות 10.

לטחון במשך 10-15 שניות. לכבות את הויטמיקס לפתוח את המכסה.

להוסיף את העגבניות שנותרו ולסגור את המכסה.

לכוון את בורר המהירויות למהירות 4 ולהפעיל את כפתור הפולסים כמה פעמים עד לקבלת המרקם הרצוי.

שתפו