מרק כתומים עם ג'ינג'ר ולמון גראס

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

300 גרם דלעת חתוכה לקוביות
2 גזרים חתוכים לפרוסות גסות
1 גבעול סלרי חתוך גס
1 שן שום
1 כפית שורש ג'ינג'ר
1 גבעול של למון גראס קצוץ
חצי כפית מלח
חצי כוס חלב קוקוס
1 כוס מים
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ויטמיקס.
טוחנים כ-5 דקות במהירות גבוהה למרקם חלק.
הבלנדר מחמם את המרק תוך כדי טחינה.
המתכון באדיבות השף גיל הררי.

שתפו