טורטייה גמבה וגזר

דקות הכנה
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

3 גזרים

1 גמבה

כף זרעי פשתן טחונים

אופן ההכנה:

שלב 1 :  טוחנים את זרעי הפשתן בבלנדר ויטמיקס, מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים בויטמיקס במהירות גבוהה עד שהתערובת חלקה.

שלב 2 : יוצקים את התערובת על גבי נייר פאראפלקס ומשטחים באופן שווה לריבוע/ עיגול.

שלב 3 :  מייבשים במייבש מזון במשך 8 שעות ב 43 מעלות, או עד שאפשר לקלף את הטורטיה. להפוך את הטורטיה ולייבש כשעה נוספת עד ששני הצדדים יבשים למגע, אך עדיין גמישים.

 

הצעת הגשה : ממרח אבוקדו / טחינה / עדשים…. לקשט בירקות טריים וליהנות!

שתפו