חטיף בריאות גרנולה

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • ¼ 1 כוסות תמרים מג'הול מגולענים
  • 1 כוס שקדים לא קלויים, קצוצים *
  • ¼ כוס סירופ מייפל או דבש
  • ¼ כוס חמאת שקדים *
  • ½ 1 כוסות שיבולת שועל גסה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ¼ כפית מלח הימלאיה

אופן ההכנה:

    • מחממים תנור ל- 165 מעלות
    • מעבדים את התמרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם של בצק
    • בסיר קטן, מחממים את מייפל/דבש יחד עם חמאת השקדים עד לקבלת תערובת אחידה.
    • מעבירים לקערה את התמרים, תערובת חמאת שקדים ומייפל ואת שאר המרכיבים ומערבבים היטב עד שכל שיבולת השועל מכוסה ונדבקת ביחד לגושים
    • מניחים את התערובת בתוך תבנית אפיה לחטיף דגנים ודוחסים
    • אופים במשך 25-30 דקות
  • ניתן לאחסן בקופסאות וואקום לתקופה של 1-2 חודשים. 
  • ניתן להחליף את השקדים באגוזים אחרים ואת חמאת השקדים בחמאת אגוזים כלשהי

שתפו