חטיף גרנולה שקדים

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 3 כוסות שיבולת שועל גסה
  • 3/4 כוס שקדיה (חמאת שקדים)
  • 1/2 כוס מייפל
  • 1/2 כוס שקדים או לפי הטעם

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל-160 מעלות.

בקערה גדולה לערבב את השקדיה עם המייפל.

להוסיף את שיבולת השועל ולערבב שוב.

להוסיף שקדים לקנקן הויטמיקס ולסגור טוב את המכסה. להפעיל את הויטמיקס במהירות נמוכה ובהדרגה להגביר למהירות 5 במשך 5 שניות או לקבלת שקדים גרוסים.

להוסיף את השקדים הגרוסים לתערובת ולערבב שוב.

להעביר את התערובת לתבנית לחטיף דגנים ולהדק היטב.

לאפות במשך חצי שעה. לצנן וליהנות!

 

*** הכמויות במתכון מתאימות לשתי תבניות לחטיף גרנולה.

שתפו