חטיפי חלבון ביתיים

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

רבע כוס פשתן (עדיף טחון)
רבע כוס צ׳יה
חצי כוס קוקוס טחון
כוס פצפוצי כוסמין (אפשר להחליף בשיבולת שועל)
כוס אבקת חלבון (אני השתמשתי באבקת חלבון אפונה אורגנית של ניצת הדובדבן והוספתי טיפות בטעם אגוזי לוז)
6 כפות ממרח תמרים / סילאן
3 כפות שמן קוקוס מומס
חופן שוקולד לבן / צימוקים / שוקולד מריר / חמוציות לבחירתכם.

 

אופן ההכנה:

מעבדים את כל המצרכים עד לקבלת עיסה מעט דביקה (לא דביקה מידיי!) ובידיים רטובות לשטח בתבנית חטיפי אנרגיה של LURCH.
מעבירים את החטיפים למקפיא למשך חצי שעה. וזהו, הם מוכנים
מומלץ להשאיר את החטיפים בקירור ולהוציא לפני שאוכלים

 

 

שתפו