מתכון עוגת "גבינה" ופירות יער

מבחר מתכונים בריאים, עשירים ומגוונים.

  • מתכון עוגת "גבינה" ופירות יער

16 במאי 2018

טבעוני

עוגת גבינה ופירות יער טבעונית

מרכיבים לקרסט:

  • 1/4 כוס קשיו טבעי
  • 1/4 כוס פקאן טבעי
  • 1/2 כוס פתיתי קוקוס
  • 4 תמרים מסוג מג'הול
  • קורט מלח
  • 1/4 כפית קינמון

מרכיבים לגבינה:

  • 2 כוסות קשיו מושרים למשך ארבע שעות ומסוננים
  • 1 כוסות פטל שחור
  • 5 כפות סירופ מייפל טבעי
  • 1/4 כוס חלב אגוזי לוז/ חלב שקדים
  • 6 כפות מיץ מלימון טרי
  • 1/3 כוס שמן קוקוס מומס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח הימלאיה

אופן הכנה לקרסט:

  • טוחנים את כל המרכיבים בויטמיקס
  • משטחים בתבנית ומקפיאים

אופן ההכנה לגבינה:

  • טוחנים את כל המרכיבים בויטמיקס, מלבד הפטל השחור, עד לקבלת מרקם קרמי אחיד
  • מעבירים מחצית מהתערובת לתבנית עוגה/ לתבניות אישיות (שכבה לבנה)
  • מוסיפים לשארית התערובת שבויטמיקס את הפטל השחור וטוחנים שוב
  • יוצקים שכבה שנייה (שכבה סגולה)
  • מקפיאים עד להתייצבות

 

המוצרים בהם השתמשנו להכנת המתכון – מעבר לחנות רכישה:

בלנדר ויטמיקס

מרית של חברת Lurch

תבנית קפיצית איכותית עם תחתית זכוכית