רוזה מרציפן

דקות הכנה
דרגת קושי
image_pdf
PDF

השקדייה נתנה פרותיה ואנחנו נהנים. ממתק טעים זה הוא  תענוג יצירתי ומהנה להכנה לכם ולילדים.

 

מצרכים:

1 כוס קמח שקדים או שקדים קלופים וטחונים

2 כפות דבש או אגבה

1/2 כפית מיץ לימון

2 טיפות תמצית שקדים טבעית

מעט מים

שוקולד מריר 70%

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב היטב את כל המרכיבים.
  2. לגלגל כדורים קטנים ולצנן.
  3. לציפוי: לטבול את הכדורים בשוקולד מריר איכותי מומס, להניח בכלי על נייר אפייה ולצנן במקרר.
  4. לשמור במקרר או במקפיא.

טיפ: ניתן להכין קמח שקדים טבעי וטרי בבית בעזרת בלנדר ויטמיקס.

  1. משרים את השקדים במים ל -12 שעות
  2. מייבשים במייבש מזון למשך 12 שעות
  3. לאחר הייבוש טוחנים בבלנדר לקמח

המתכון באדיבות זהורית שחורי ורחלי בהרל.

שתפו