שוקולד הפתעות
מצרכים:
60 גר חמאת קקאו
120 גר’ עיסת קקאו (מומלץ RAW)
3 כפות מייפל (ניתן להוסיף עוד אם אוהבים יותר מתוק)
1 כפית תמצית וניל נוזלית
מילוי לפי הטעם – אוכמניות, גוג’י בריז, שברי קקאו (ניבס), שברי פולי קפה, תפוז סיני מיובש, שברי שקדים או אגוזים ועוד…
אופן ההכנה:
- להמיס את כל המצרכים, מלבד המילוי בתוך קערה על אש לא ישירה (בן מרי). להקפיד לא להגיע לרתיחה
- לסדר את המילוי שבחרתם בתוך תבנית שוקולד מסיליקון
- למזוג את השוקולד המומס לתוך התבנית
- להניח את התבנית במקפיא למשך שעתיים
- לאחר ההקפאה להניח מחוץ למקפיא למשך כ 10 דקות
- לשלוף את השוקולדים מהבתנית ו…. בתיאבון!
שתפו