סמודי בול של דניאלה יפרח

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 3 בננות קפואות
  • 6 תמרים דקל נור
  • חצי כוס מיקס אגוזים לבחירתכם
  • 1/2 כוס מים או תחליף חלב (אפשר גם יותר לפי הצורך)
  • 1 כפית זרעי צ'יאה
  • 1 כפית אבקת מאקה
  • 2 כפיות אבקת אסאי
  • 1/4 כוס אסאי קפוא

אופן ההכנה:

הכניסו את כל המצרכים לויטמיקס והפעילו על תוכנית שייקים.
מזגו לקערה וקשטו עם קוקוס קלוי, פטל מיובש ואוכמניות טריות!
המתכון באדיבות דניאלה יפרח, מדריכת יוגה ומובילת דעה.

שתפו