"גבינת" שמנת קשיו

דקות הכנה
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 1 כוס קשיו מושרה למשך ארבע שעות
  • 4-5 כפות מיץ מלימון טרי
  • 1/2 כפית מלח הימלאיה
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/3 כוס מים (או יותר למרקם דליל יותר)
  • תוספות אפשריות: זרעי כוסברה, זיתי קלמטה, עירית, בצל ירוק, עשבי תיבול, קצח, סומק, פפריקה ועוד…

אופן ההכנה:

  • שוטפים את הקשיו לאחר ההשריה ומניחים בבלנדר
  • מוסיפים את יתר המרכיבים וטוחנים עד לקבל מרקם חלק
  • שומרים במקרר בקופסת ואקום

שתפו